CarSpense
Autokosten registratie en rapportage

Recente Tweets

Autokosten Rapportage

Met CarSpense krijg je duidelijk overzicht van de kosten van je auto. De kosten kunnen weergegeven worden per jaar, maand of per kilometer.

Handig, om bijvoorbeeld te kijken of de kilometervergoeding die je krijgt, voldoende is! Natuurlijk is het nodig dat er gegevens worden ingevuld om de overzichten te kunnen bekijken. CarSpense biedt daarom de mogelijkheid om op eenvoudige wijze kilometerstanden, tankbeurten, onderhoudsbeurten en overige kosten in te voeren. Uit deze gegevens berekend CarSpense dan weer de totale kosten per kilometer, maand, enz.

Download laatste versie


Meerdere auto's

Natuurlijk ondersteund CarSpense het bijhouden van meerdere auto's. In theorie kunnen er net zoveel auto's worden bijgehouden als men wenst. Men is vrij om zelf te bepalen welke en hoeveel auto's er worden geregistreerd.

Waarom gratis

CarSpense is begonnen als hobby-project, voor eigen administratie. Na verloop van tijd had ik echter het idee dat dit programma ook bruikbaar zou kunnen zijn voor anderen. Omdat het een hobby-project is en daarnaast ook gebruik maakt van Open-Source componenten, heb ik besloten om CarSpense ook als Open-Source beschikbaar te stellen.